Ambachtelijke kwaliteit voor ondernemers die hun klanten het beste willen bieden.

Trots op ons product. Een tevreden klant is goud waard.

Ervaar onze zalm bij u op de zaak

Uiteraard is het mogelijk om de zalm bij u op de zaak te proeven. Tijdens deze kennismaking kunt u uw vragen stellen en uw personeel onze zalm laten ervaren. Zie en proef de verschillen met uw huidige zalm. Wij zullen trots zijn als we u kunnen helpen de kwaliteit van uw eindproduct nog meer te verhogen. Laat alstublieft uw gegevens bij ons achter om een smaakervaring bij u op de zaak op te doen.

Met de hand gezouten

Handwerk is de basis van onze kwaliteit. Het zoutproces en het toevoegen van de speciale suikers gebeurt allemaal handmatig. Meer oog voor detail.

Ambachtelijk gerookt

Door gebruik te maken van verschillende houtsoorten en de wijze van roken krijgt de zalm een uitzonderlijke smaak. Een smaak die voortkomt uit een recept die jarenlang in de familie is gebleven tot de dag van vandaag. Één van de best bewaarde geheimen van House of Laks.

Perfect eindproduct

Wij staan achter ons product van begin tot eind. Na het roken wordt de zalm als u dat wilt, volledig schoongesneden aan de achterkant. Laat het ons weten en wij zorgen dat de levering voldoet aan uw hoge eisen.

Persoonlijk contact

Wij onderhouden graag een goed persoonlijk contact met onze klanten. Tevens leveren wij een perfecte service s'ochtends besteld s'middags in huis.

Bezoekadres
Zellingstraat 5, 2921 LS Krimpen a/d IJssel

Postadres
Rubenslaan 23, 2923 BJ Krimpen a/d IJssel

Tel. 06 - 42 49 04 64
info@houseoflaks.nl
www.houseoflaks.nl