Ambachtelijke kwaliteit voor ondernemers die hun klanten het beste willen bieden.

Trots op ons product. Een tevreden klant is goud waard.

Kwaliteit ervaren

U heeft de mogelijkheid om zelf de kwaliteit te ervaren van onze zalmrokerij. Indien u contact met ons opneemt plannen wij een afspraak in voor een smaakervaring.

Uw exclusieve contact met de zalmrokerij

House of Laks is opgericht om de (horeca)ondernemer direct te beleveren. House of Laks is uw contact met de zalmrokerij. Alle producten die geproduceerd worden door de zalmrokerij, inclusief de speciale House of Laks zalm, zijn voor u verkrijgbaar.

House of Laks levert direct bij u af op basis van uw bestelling. Persoonlijk contact en maatwerk voor uw bedrijf. Voor een bestelling of meer informatie kunt u een bericht achterlaten of neemt u telefonisch contact op met Alex Pastrana (06-42490464).

Onderscheidende verpakking

Onze House of Laks zalm kent een speciale verpakking voor een visueel onderscheid.

Hoe wilt u ontvangen?

Onze zijdes kunnen getrancheerd of ongetrancheerd aangeleverd worden. we werken met Schotse zalm, Noorse zalm of Graved Laks (met kruiden bestrooid)

Relatiegeschenk

Wij kunnen u helpen om op diverse mogelijkheden uw relaties of werknemers te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken en kerstpakketten.

Technieken van vroeger voor de klant van nu

In 1997 is Jan Mudde zijn ambachtelijke rokerij "De Zalm" in Krimpen aan den IJssel gestart. Hij was van mening dat het bijna fabrieksmatig verwerken van zalm teveel invloed had op het eindresultaat. Dat kon anders. De oude technieken voor het realiseren van een heerlijke moot zalm is bij zijn familiebedrijf nog niet verloren gegaan. Door hard te werken met zijn kinderen en medewerkers had zijn rokerij al snel de juiste plek in de markt gevonden die het verdient.

Lange termijn denken

Door kwaliteit te leveren realiseer je een langdurige relatie met je klant. Als ondernemer weet u dat zelf het beste wat dat betekent. Wij hopen u met onze producten mee te helpen in uw klantbinding en mond-tot-mond reclame.

Vandaar dat wij zeggen:
"Uw klant is ook een beetje onze klant".

Bezoekadres
Zellingstraat 5, 2921 LS Krimpen a/d IJssel

Postadres
Treviso 25, 2921 BJ Krimpen a/d IJssel

Tel. 06 - 42 49 04 64
info@houseoflaks.nl
www.houseoflaks.nl